Frukost

Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket här men jag har mått ganska dåligt ett tag så jag har inte bakat något på ganska länge.
Denna frukosten är riktigt god! Varma minibaguetter med krämig naturell ost från den skrattande kon och kalkonskinka! Testa det, det är supergott! Frukost är ändå det viktigaste målet på dagen ;)

Ps. Jag har fixat lite i menyn bland recepten så att de ligger i olika kategorier, hoppas det blir lättare för er att hitta bland recepten nu! Finns det något recept som ni tycker ligger i fel kategori så säg gärna till!

♥ Alla kommentarer
Postat av: JD

Hoppas du mår bättre!

2010-02-03 @ 09:21:51
URL: http://johannadaniella.bubbleroom.se
Postat av: Stina

Hoppas du snart mår bättre...Kram Stina

2010-02-03 @ 10:02:46
URL: http://tulipansbakverk.blogspot.com
Postat av: Niklas C

Hej.Nu drar jag igång "Veckans blogg" igen efter en ganska lång paus. Jag tänkte bara fråga om du vill anmäla din blogg till den här omgången?Om du vill det så kan du göra det via en kommentar i det här inlägget:

http://thelifeofniklasc.blogspot.com/2010/02/veckans-blogg-anmal-dig-har.htmlGlöm inte att fylla i länken till din blogg i kommentaren bara =)Ha en bra dag!Förresten... Vill du ha ett mail varje gång jag startar en ny omgång så du inte missar att anmäla dig? Skriv isåfall din mailadress i kommentaren också.Kram(Jag skickar den här kommentaren till dig för att du har anmält dig en eller flera gånger förut i mina omgångar av "Veckans blogg")

2010-02-03 @ 16:15:36
URL: http://thelifeofniklasc.blogspot.com
Postat av: Biz

Åh jag brukar aldrig bli mätt på de där, så goda!

2010-02-04 @ 10:16:23
URL: http://pinkbiz.blogg.se/

Skriv precis vad du vill, här:
Ps. om du har någon fråga så lämna gärna din mejl så jag lättast kan svara dig.

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig!
Din Mejl: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Din kommentar:


bloglovin
Blogglistan Mat
RSS 2.0