Det sa bara.. Plopp!


Kolla vad Cloetta skickade till mig helt utan förvarning! :D
Detta är deras godis Plopp som har fått en ny klädsel i plopptältet som finns på skeppsbron fram till den 19:e under Love Stockholm 2010. Jag som inte har möjlighet att åka till Stockholm, men såg dessa kärleksfulla godisarna på deras hemsida för några dagar sedan,
blev jätteglad när paketet kom!
Har fått cravings på choklad nu med (i första halvan av graviditeten hade jag cravings på sura flaskor) så jag och min sambo delade på en puss ;)
Här kan ni läsa lite mer om deras kampanj!
Tack så mycket för all choklad Cloetta och jag önskar alla läsare (och alla andra) en kärleksfull sommar!


Studenttårtor

Studenttårtor som jag gjorde förra veckan då mina två bröder och deras vän tog studenten och hade tillsammans en stor fest med släkt och vänner.
Alla tårtorna hade ljus tårtbotten och var fyllda med vaniljkräm och dumlefluff. Spacklade med smörkräm och täckta med sugarpaste (hemmagjord som alltid). Dekorationerna är också i sp, förutom det svarta på studentmössorna, det är färdigköpt svart marsipan som jag köpte i AnnaH's butik. Den svarta marsipanen var riktigt lätt att arbeta med!


Coolstuff

Varje gång jag är i Malmö så går jag in i den härliga butiken vid namn Coolstuff. De har så mycket saker som jag vill ha. Nu har de börjat med taggar på sin hemsida och länkar man till en tagg så får man ett paket med produkter från deras sortiment, och det tackar men ju inte nej till ;)
Jag har valt taggen I köket. En produkt som jag blev extra förtjust i, som ligger i den taggen är denna jordgubbssnoppare. Perfekt nu i sommar när det ska ätas en massa jordgubbar och den är ju fin med!
Om ni kikar in i denna länken så finns all information för att få prylpaketet OCH att ha chansen att vinna denna radion.


Bröllopsstudion

Snart börjar programet bröllopstudion som sänds 19.30 i tv4.
Min kompis Niklas är väldigt insatt i detta och har varit med i den lokala tidningen just för att prata om bröllopet och han ska kanske komma hit på fredag om han inte hade något annat för sig och då hade jag tänkt att bjuda på lite kungligt godis.
Cloetta skickade nämligen mig ett paket med choklad från deras bröllopsserie, tack så jättemycket! :)
Här kan ni läsa lite mer om bröllopschokladen.
Det första paketet på bilden innehåller 18 små chokladbitar med mjölkchoklad med smak av lingon och mörk choklad med blåbär. Det andra paketet som visar en fin bild på paret innehåller 12 praliner i smak av hasselnötsnougat, blåbär och lingon. Det lilla paket med choklad som ligger ner är 155g av smarrig mjölkchoklad med hela hasselnötter.
Det sistnämnda tror jag kommer vara uppätet ikväll, tyvärr Niklas ;)

Någon som smakat chokladen från Cloettas bröllopsserie? Vilken är er favorit?

 

 

Bröllopsstudion sänds måndag den 7 juni till och med fredag den 11 juni samt tisdag den 15 juni, torsdag den 17 juni och fredag den 18 juni klockan 19.30.


Virkad gallerfilt

Det blir inte så jättemycket bakande nu men det blir lite annat pyssel och jag hoppas det är okej att jag börjar lägga upp lite sånt också, godsaker som inte går att äta. ;)

Jag har virkat för första gången i mitt liv. Lärde mig hur man gör via Drop Designs virkskola.
Det jag försökte mig på är en gallerfilt att ha i vagnen till Elias nu i sommar och sen till en av bebisarna i höst.
Mönstret på den mysiga filten hittade jag hos Virkaholic, en superduktig tjej!
Jag använde 4.0mm nål och Drops Baby Merino-garn, ljusblå färg på filten och marinblå på kanten och blomman.
Beskrivning på blomman hittade jag när jag sökte på google, ska försöka leta upp den.
För mig gick det åt tre nystan i ljusblå och ett i marinblå och den blev ca. 78x59cm.

Bebisarna mår förövrigt bra i magen :) Den till vänster hade 145 i hjärtljud senast och den till höger (sett från mitt håll) hade 152. Själv har jag fått foglossning och är extremt trött hela tiden. Har hört att man ska vara lätt förberedd för ankomst redan i v.25. Jag är i v.24 nu! Vi har iaf köpt två babyskydd från Brio och sen ska vi kanske köpa en babytravel Dublin i helgen. Det ska bli så mysigt när de kikar fram men jag hoppas de håller sig kvar där inne ett tag till.
Elias klappar magen så fint när jag frågar honom vart bebisarna är. :)


Födelsedagstårtor

 

 

Gjorde dessa tårtor till en kille på min sambos jobb.
Ahlgrensbilarfluff och vaniljkräm, spacklad med smörkräm och täckt samt dekorerad i sugarpaste.
Den guldiga tårtbrickan kommer från Siluett :-)


bloglovin

Blogglistan Mat
RSS 2.0