Födelsedagstårta till Dennis

Min bror fyllde år för ca. en månad sedan och nu får jag äntligen lite tid till att lägga upp tårtan i bloggen :)

Motivet ska föreställa pannbandet de har i Naruto, tyvärr blev det inte så bra. Jag kollade upp märket på google och såg att det skulle vara mörkblå men jag fick det inte till att bli så mörkt och sen så berättar Dennis att det ska vara svart! Attans, jag som hade svart marsipan hemma. Senare bförklara Sofie för mig att de hade mörkblå färg i början så jag var ändå inte helt fel ute..

Tårtan innehöll vaniljkräm och mosade hallon, dessvärre kunde jag inte smaka tårtan då jag fick frossa och det visade sig vara bröstinflammation, anemi och bihåleinflammation (jupp, allt på en gång) så jag var riktigt sjuk i en vecka sen men nu mår jag bra igen :) Har fullt upp här hemma! Igår blev jag så glad för Cloetta skickade mig ett paket, Elias var snabb med att öppna och i låg två paket juleskum! Tack så mycket!! De är så goda, som det stod i brevet så har även jag hellre juleskum hemma i jul än nötter!

 

En grej till är att mitt domän emeliesgodsaker.se inte fungerar längre, utan nu är det emeliesgodsaker.blogg.se som gäller.

Hoppas allt är bra med er alla nu när snön kommit! Vet inte nästa gång jag lyckas få tid till att sitta vid datorn, eller att baka för den delen... Men antagligen så blir det väl doptårtor som kommer upp när väl Hampus och Hugo ska döpas! :)


bloglovin

Blogglistan Mat
RSS 2.0