Tvillingarna!

Här är en liten bild från när jag var på tillväxtultraljud! Fick reda på att det är två söta pojkar vi väntar! :-)

Bilderna uppe är bebisen till höger (vänster sett från ert håll). Han vägde ca. 1196g vid tul som gjordes i v.29, han ligger med rumpan neråt.

Bilderna nere är bebisen till vänster (höger sett från ert håll). Han vägde ca. 1312g och han ligger med huvudet neråt.


Pågen!

Mums! Detta fick jag hemskickat från Pågen, så snällt tycker jag! :)

Brödet som heter Trekorn var riktigt gott! Gifflar Kardemumma hann jag bara smaka en av innan de var slut ^^ Var hemma hos min stora familj och lät alla få smaka, och det uppskattade dom! :) Härlig smak av kardemumma!

Pågens Creméfyllda muffins med smak av sommar var det godaste i paketet tycker jag! Bara namnet berättar hur saftigt och gott det var ;)

Allt detta passar så perfekt nu i sommar också när man ska bada och vill ha med sig något gott! Härliga smörgåsar, lite gifflar och saftiga muffins och sen ner till sjön och bara njuta av värmen! Glöm bara inte att dricka när det är så varmt.

Bilderna kommer från Pågens hemsida, kika in där och få tips på en massa recept och hur de bakar sitt bröd m.m.


Elias födelsedagstårtor

Här är tårtorna som vi bjöd på när Elias fyllde år. De blev inte alls så bra och hade direkt inte tänkt ut något när jag väl skulle göra tårtorna, funderade till och med på att beställa(!!) Men gjorde två tårtor lite snabbt.

Jag är nämligen så extremt trött, det är faktiskt jobbigt att vara gravid med tvillingar, mycket jobbigare än när jag väntade Elias. Sen har jag ont överallt, ryggen och magen nu när den börjar bli stor! Tröttheten beror också på lågt järnvärde (tar två järntabletter per dag) och även på denna värmen vi fått, men jag försöker överleva ^^

Tårtorna bestod bara av jordgubbar och grädde, såklart även ljus tårtbotten och sen spacklat med smörkräm.
Cream cheese frosting är det också på den andra tårtan med bilen.
Sugarpaste också och det svarta är marsipan..


bloglovin

Blogglistan Mat
RSS 2.0