Min första topsy turvy cake
Den är nedersta delen är fylld med daimfluff och vaniljkräm.
Den översta delen är fylld med polkagisfluff och vit chokladganache.
Båda delarna är spacklade med smörkräm och täckta samt dekorerade i sugarpaste.
Fy vad fint & gott!
cooool!!!!
guuud, jag vill haa (L)
Fy vad tårtsugen man blir av den där bilden!:)
SV: Det brukar bli att vi äter revben nu, men inte då :)
lite sådär Alice i underlandet känsla av den :)
Är inte tårtan väldigt söt? Läser man om allt som är i så låter det lite sliskigt...?
den blev ju jättefin :)
Den där med polkagrisfluff låter ju JÄTTEGOD! :) Duktiga du!!! Bra jobbat! :)
Den är riktigt fin =)
Så fin.
Har inte hört talas om polkafluff förrut. Låter gott.
Vad tjusig! har du nån bra beskrivning tillen sån här tårta?
den där hemmagjorda sp:n utan glykos mm var rätt värdelös, den sprack och var oelastisk. vet du vilken ingridiens det är som gör den elastisk? får i så fall försöka modifiera lite nästa gång...
Den såg jättefin ut!
Har du recept på alla dina fyllningar till tårtorna?
Fiin!!:) jag har med funderat på att göra en sådan, måste bara finnas tillfälle för de:p. Recepten på fyllningarna vill jag ha!!:D
Svar: Tack för din röst =)
Allt bra med dig idag?
Snygg tårta!
Kram
Kan du inte berätta lite mer om hur du gjorde den sne och hur den höll ihop ordentligt? Jag är jättesugen på att göra en själv! Mycket vacker att se på blev den :D
Hej Emelies! :)
Vet du VAD?! :D
Jag har en tävling nu i min blogg, den kanske är något för dig? :) Det kommer att vara 3 vinnare (3 gånger så stor chans att vinna alltså) där 10 häftiga och unika kakformar står på spel. Kika in här om det låter intressant: :)
http://tartspecialisten.blogspot.com/2009/11/tavling-vinn-10-unika-kakformar.html
Hur tusan skär man upp en sån utan att den ramlar ihop? :) Himla fin tårta btw.
Tårtan var fantastiskt god. Du är så himla duktig!! Tack Emelie för den bästa tårtan nånsin!!
Asså förlåt för att ja råkade skriva fel i min blogg om ditt namn!! XD det var absolut inte meningen!! <3