Hur man täcker en tårta med sp
2. Låt locket vara mycket större än tårtan, det förhindrar fula veck.
3. Lägg försiktigt över sp'n och jämna till överst på tårtan med hjälp av handen eller en smoother.
4. Börja uppifrån och ner för att få det så jämnt som möjligt och utan veck.
Blir det veck så sträck ut sp'n lite och dra försiktigt bort vecket med fingret.
5. Jämna sedan till överallt på tårtan med hjälp av händerna eller smoother.
6. Skär bort sp'n.
(Sp = Sugarpaste)
Tack för tipset ;D
Hej! Underbar blogg! Varför använder du sugarpaste istället för marsipan? Allergiker i närheten? Hur stor skillnad är de till smaken?
Kram!
Svar till Linn: ag använder sugarpaste för att den är mycket smidigare att arbeta med och sötare i smaken, jag gillar inte marsipan ^^ Det smakar ungefär som florsocker :P
Vad fantastiskt med filmen! Skall verkligen prova att göra en tårta med SP till nästa kalas :)
Jätte kul med din filmer och super bra tips för en hobby bakare som jag:D Nu såg jag vad jag gjorde för fel sist jag täckte en tårta;P
Great! Kan du inte göra fler videoinlägg om alltmöjligt, jag är jätte dålig på att baka så jag behöver tips ;)
MYCKET MYCKET MYCKET bra filmer!!
lättförstådda!! nu vet jag hur jag ska göra!!!
tackar!!