Hur man täcker en tårta med sp



Så här gör du
1. Kavla ut sp'n lagom tjock, cirka 3-4mm, på maizena majsstärkelse för att förhindra att sp'n fastnar på bordet.
2. Låt locket vara mycket större än tårtan, det förhindrar fula veck.
3. Lägg försiktigt över sp'n och jämna till överst på tårtan med hjälp av handen eller en smoother.
4. Börja uppifrån och ner för att få det så jämnt som möjligt och utan veck.
Blir det veck så sträck ut sp'n lite och dra försiktigt bort vecket med fingret.
5. Jämna sedan till överallt på tårtan med hjälp av händerna eller smoother.
6. Skär bort sp'n.

(Sp = Sugarpaste)

♥ Alla kommentarer
Postat av: Hanna.

Tack för tipset ;D

2009-11-07 @ 23:04:55
URL: http://hannalof.blogg.se/
Postat av: Linn

Hej! Underbar blogg! Varför använder du sugarpaste istället för marsipan? Allergiker i närheten? Hur stor skillnad är de till smaken?

Kram!

2009-11-07 @ 23:49:29
Postat av: Emelie

Svar till Linn: ag använder sugarpaste för att den är mycket smidigare att arbeta med och sötare i smaken, jag gillar inte marsipan ^^ Det smakar ungefär som florsocker :P

2009-11-08 @ 00:27:36
URL: http://www.emeliesgodsaker.se
Postat av: Emmas Kök

Vad fantastiskt med filmen! Skall verkligen prova att göra en tårta med SP till nästa kalas :)

2009-11-08 @ 10:05:30
URL: http://emmaskök.se
Postat av: Madelen

Jätte kul med din filmer och super bra tips för en hobby bakare som jag:D Nu såg jag vad jag gjorde för fel sist jag täckte en tårta;P

2009-11-08 @ 23:44:22
URL: http://madeleneklund.blogg.se/
Postat av: Julia

Great! Kan du inte göra fler videoinlägg om alltmöjligt, jag är jätte dålig på att baka så jag behöver tips ;)

2009-11-09 @ 17:10:01
URL: http://jullaah.blogg.se/
Postat av: sandra

MYCKET MYCKET MYCKET bra filmer!!

lättförstådda!! nu vet jag hur jag ska göra!!!



tackar!!

2010-03-09 @ 20:59:43
URL: http://lillwistrand.blogspot.com/

Skriv precis vad du vill, här:
Ps. om du har någon fråga så lämna gärna din mejl så jag lättast kan svara dig.

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig!
Din Mejl: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Din kommentar:


bloglovin
Blogglistan Mat
RSS 2.0