Mozartkulor

Ingredienser:
250g mjuk nougat
250g mandelmassa
3dl florsocker
2msk vit sirap
200g mörk choklad

Gör så här:
Dela nougat i cirka trettio bitar.
Arbeta samman mandelmassa, florsocker och sirap, gärna i en matberedare.
Kavla ut massan och skär ut trettio bitar. Rulla in nougatkulorna i mandelmassan.
Smält chokladen i vattenbad eller micro.
Doppa kulorna i den smälta chokladen och låt stelna på smörpapper.
Förvara svalt.

Jag har inte hunnit testa receptet ännu men detta låter ju riktigt smarrigt, eller hur? :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

mm, gotti, gotti

2009-12-10 @ 20:48:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0